A-E Electronics

Introducere

MISIUNEA noastră este de a fi una dintre cele mai importante companii din România, în următoarele domenii de activitate:
- Producţie, testare şi service de echipamente electronice, cabluri şi arbori de cablu;
- Proiectare şi producţie de soluţii de test funcţional, ICT, JTAG (hardware şi software).

S.C. A-E Electronics S.A. este o societate comercială cu capital privat, fondată în anul 1998 de către S.C. Aerostar S.A. (România) şi Elbit Systems Ltd. (Israel). Actualmente, S.C. A-E Electronics S.A. este deţinută integral de Elbit Systems Ltd..

Crescând odată cu personalul său, A-E Electronics are capacităţi verificate de fabricaţie “high mix low volume” în domeniul subansamblelor şi produselor electronice integrate, cablurilor şi arborilor de cablu, destinate industriilor aerospaţiale şi de apărare. În acelaşi timp, A-E Electronics a dezvoltat capacităţi unice de proiectare şi fabricaţie a soluţiilor de test automate, făcând uz de tehnologiile curente din domeniu.

Capacitatea logistică a companiei asigură ca toate activităţile să fie direcţionate către a livra clienţilor săi maximum de valoare, la cele mai mici costuri.

Încă de la înfiinţare, sistemul de management a calităţii a fost certificat conform faţă de cerinţele standardului ISO 9001, iar actualmente este certificat conform şi faţă de cerinţele mai ridicate ale standardului AS 9100.

In toate activităţile noastre suntem ferm angajaţi în respectarea celor mai înalte principii etice în afaceri (Codul de Conduită şi Etică în Afaceri, Conformarea cu practicile anti-mită şi Codul de Conduită a Furnizorilor).

A-E Electronics este amplasată în apropierea rutei E85 şi Aeroportului Internaţional Bacău, beneficiind de acces uşor la modalităţile de transport curente - terestre, pe cale ferată sau aerian. (vezi HARTA).

Telecomunicaţiile includ legături de telefonie, fax, e-mail şi transmitere de date fără restricţii de volum.


Adresa:  Bacău, str. Condorilor nr. 12, cod poştal 600302, România;   Nr. Reg. Com.  J04/298/1998;   C.U.I.  RO 10372559;   Capital social:  3.378.700 RON
tel:  +40 234 585 800;   fax:  +40 234 585 900;   e-mail:  office@aee.ro